Treballem junts

T’explico tots els passos del procés!

Anàlisi: quedarem un dia  perquè em puguis explicar qui ets i qui vols que sigui la teva empresa. Després de fer-te una sèrie de preguntes i escoltar les teves respostes, faré una anàlisi de la situació actual i de quins són els punts claus a millorar.

Diagnòstic:  Aquesta reunió em servirà per fer-me una idea de que és el que necessites. A partir d’ara res serà com abans! Un cop analitzada la teva situació, et presentaré un diagnòstic específic dels aspectes en els quals cal aprofundir i començarem, a treballar en el següent punt.

Solució: el primer que farem arribats a aquest punt, és fixar un timing  perquè tant tu com jo tinguem molt clares les dates de tot el procès. A partir d’aquí crearem un moodboard  (tauler d’inspiració). Una imatge val més que mil paraules!

Un cop tinguem clar que és el que volem és el moment de posar-se per feina i començar a dissenyar esbossos . Jo et presentaré un parell de propostes que comentarem i que ajustarem a les teves necessitats, i quan tinguem clar quin és el camí, desenvoluparé aquests esbossos  en el disseny final.

Si tens algún dubte o ja tens clar que vols que treballem junts, contacta amb mi per telèfon al 617 65 08 43 o per correu electrònic a hola@txellcastells.com.