The Brand Experience

HOLA!

Sé que crear la marca per al teu negoci pot generar certa por i vertigen. Però també sé que és una inversió de futur per a la construcció del projecte dels teus somnis.

EN QUÈ PUC AJUDAR-TE?

La meva missió és ajudar als professionals i empreses a comunicar la seva essència al món. M’agrada treballar amb persones, que com a tu, el seu cor els empeny a superar amb valentia els límits de la seva zona de confort, propòsits i conviccions que semblaven inamovibles. Sou el tipus de persones que utilitzen la seva visió i imaginació per canviar la consciència col·lectiva per a un món millor.

Si t’emociona tant com a mi crear la teva marca i unir idees i sinergies per encaixar les peces del teu projecte, crec que amb The Brand Experience farem un treball realment sorprenent i que gaudiràs de tot el camí d’autoconeixement i descobriment de l’essència de la teva marca.

Sempre dic que tot allò que ets capaç d’imaginar forma part de la teva essència, i si pots imaginar-ho, sempre pots crear-ho, només necessites passar-ho a l’acció! Som-hi!?

PERQUE ÉS IMPORTANT TENIR UN BON LOGO?

La meva filosofia és que el disseny és més que fer coses boniques, és més que una simple una imatge… és anar més enllà i crear una identitat que aconsegueixi que el teu client sempre vegi, olori, percebi i identifiqui l’essència de la teva empresa.

És descobrir ‘el perquè’ de la teva marca.

QUÈ ÉS

The Brand Experience és un viatge al més profund de la teva marca. És entrar en contacte amb allò que és més autèntic. Descobrir els valors, el caràcter, la funció i l’objectiu de la teva marca. Amb The Brand Experience treballarem la part empresarial i de negoci de la marca, gràficament i visual, però també treballarem la part més emocional, aquella que fa que arribi directa al cor dels teus clients.

Com a assessora d’identitat corporativa, t’acompanyaré a anar més enllà amb la teva imatge corporativa. La suma del branding, el disseny web, el packaging, el disseny d’interiors, inclús l’aroma i el tracte que rebin els teus clients, fan que la teva empresa desprengui la imatge que es mereix, la imatge que tu vols.

Un estudi harmonitzant de tots i cada un d’aquests aspectes i una aplicació correcta dels mateixos pot fer canviar la percepció de la teva empresa al mercat i augmentar per tant el nombre de clients i evidentment d’ingressos.

The Brand Experience és, descobrir l’autèntica essència de la teva marca.

EL PROCÉS DE TREBALL

CONSTRUCCIÓ DE MARQUES AMB ESSÈNCIA

Estratègia de marca
Proposta de valor / storytelling. Analisi emocional de la marca. Quina solució dones al teu client. Com vols que el món et conegui?

Identitat corporativa
Naming, logo, colors corporatius, tipografia corporativa, el llenguatge de la teva marca.

Activació de la marca
Canals de comunicació, entorns digitals, entorns físics, productes i serveis.

Monitorització/Gestió
Seguiment de resultat de la implementació al pas del temps i revisió dels elements si cal.

PACK 1 · DISSENY DE MARCA · TOP DESIGN
Estratègia de marca, presentació del pla d’acció, moodboard de marca, disseny del logotip i les seves aplicacions, manual d’identitat corporativa complet (versió digital i impresa) i sessió de formació d’implementació gràfica de la marca.

PACK 2 · DISSENY DE MARCA · EXPRESS DESIGN
Estratègia de marca, presentació del pla d’acció, disseny del logotip i manual d’identitat corporativa bàsic (versió digital).

PACK 3 · DISSENY WEB PRESENCIAL
Presentació del Pla d’acció, moodboard estil web, disseny línia gràfica web, posada en marxa de la web definitiva.

PACK 4 · DISSENY SHOP ON LINE
Presentació del Pla d’acció, moodboard estil web, disseny línia gràfica web, programació web i posada en marxa de la web definitiva.

PACK 5 · DISSENY DE MARCA + WEB
Estratègia de marca, presentació del pla d’acció, moodboard de marca, disseny del logotip i les seves aplicacions, manual d’identitat corporativa complet (versió digital i impresa), sessió de formació d’implementació gràfica de la marca, disseny línia gràfica de la web, programació web i posada en marxa de la web definitiva.

He dissenyat aquestes propostes, les més habituals, en forma de pack ja tancat, però sempre podem fer una proposta a mida que compleixi les teves necessitats específiques. Envia’m un missatge i parlem!

ESTEM EN CONTACTE

Txell Castells
Avda Catalunya, 213
08184 Palau-solità i Plegamans
Barcelona

T 93 186 01 99
M 617 65 08 43
hola@txellcastells.com