Qui sóc

Hola, sóc la Txell Castells, dissenyadora gràfica i experta en identitat corporativa. Des de ben petita dibuixava paraules en lloc d’escriure-les. Els folis en blanc eren una oportunitat per pintar la vida dels colors que més m’agradaven; no volia nines, volia llapis de colors!!!! A mesura que vaig anar creixent vaig descobrir que la creativitat és la meva passió i vaig convertir-lo en la meva professió.

Vaig començar a treballar al món del disseny l’any 1999 en petits estudis i agències de publicitat fins que el 2006 vaig decidir emprendre el meu propi camí… aquí va començar la meva vida com a dissenyadora freelance. La meva experiència s’ha centrat en les diferents àrees del disseny gràfic aplicat a l’empresa: logos, anuncis, revistes, llibres, catàlegs, etc.

L’experiència al llarg dels anys com a creativa dins el món empresarial m’ha fet entendre que la majoria d’empreses disposen de diferents elements gràfics, però que aquests no aconsegueixen el seu objectiu: crear la identitat corporativa de l’empresa. Es tracta d’elements que estan desconnectats entre ells i que no potencien la “personalitat” de marca dins les empreses.

El meu objectiu és ajudar-te a crear la identitat corporativa de la teva empresa. Perquè no és només una imatge… és anar més enllà i crear una identitat que, vagis on vagis, aconsegueixi que sempre vegis, oloris, percebis i t’identifiquis amb l’essència de la teva empresa. Perquè si tu t’identifiques, també ho farà el teu client!